2011-udgaven med store forbedringer

Der sker stadig forbedringer af Skjern Bank Løbet år for år. I 2011-udgaven er der derfor tilføjet et par ekstra detaljer, der godt kunne få betydning for det samlede deltagerantal.

- Vi har valgt at lade vores 10 km og halvmaraton distancer DAF-opmåle, fortæller løbskoordinator Per Bromerholm. DAF står for Dansk Atletik Forbund, og betyder at man 100% kan regne med, at den enkelte distance er nøjagtig de antal km/meter, som ruten er angivet til. 

- Det kan lyde nørdet, men rent faktisk betyder det rigtig meget for mange supermotionister, at de løb de tilmelder sig, er nøjagtig opmålt og kan bruges i sammenligning med andre tidligere løb og dermed som tjek på formkurven i en evt. forberedelse til en længere distance som eksempelvis maraton eller ultraløb senere på sæsonen, tilføjer han.

- Yderligere tiltag i løbet er tidtagning med brutto/nettotid, som betyder, at man først bliver tidsregistreret i det øjeblik, man passerer startstregen, og selvfølgelig igen når man passerer målstregen. I stedet for at alle får registreret samme starttid, bliver de der starter længere nede i feltet på denne måde tilgodeset. Det kan være, det kun er få sekunder, vi snakker om, men måske nok til at man laver en PR (personlig rekord) på dagen, smiler løbskoordinatoren.

Løbet ligger tidligere end nogensinde før nemlig søndag den 10. april 2011. - Vi vil være sikre på, at vi er helt fri af andre større løb i området + at de lokale konfirmationer på dette tidspunkt ikke er påbegyndt endnu, slutter Per Bromerholm.

Sun, 01/22/2012 - 11:11

Folkedans Gymnastik Håndbold Motion-Cykel Motion-Løb Squash Svømning Volleyball
               
Bramming Idrætsforening