650 forhåndstilmeldte

Så er der kun vejret der kan drille, men hvorfor skulle det det? Det plejer jo altid være godt vejr til Skjern Bank Løbet i Bramming, griner løbskoordinatoren fra Bramming IF Motion Tom Meyer Andreasen. Da tilmeldingen lukkede i går aftes, var vi oppe på 650 deltagere. Der er flere, der har ringet her i formiddag for at høre, om de stadig kunne nå det. Det kan de dog sagtens, selvom online-tilmeldingen er slut på nettet, er det stadig muligt at eftertilmelde sig søndag morgen fra kl. 9.00 og én time frem, tilføjer han.

 

650 forhåndstilmeldte til Skjern Bank Løbet på søndag den 18. april 2010, må betegnes som en succes for motionsklubben, som står bag løbet i Bramming for fjerde år i træk. Aldrig har så mange tilmeldt sig på forhånd. I 2008 havde vi 700 deltagere med ca. 500 forhåndstilmeldinger. Derfor er det sikkert, at vi slår rekorden i år. Alt er klappet og klart. Så løberne kan bare komme, smiler en glad leder. Sidste år havde motionslob.dk tilmeldt en testløber til løbet. Eneste grund til at løbet ikke fik tildelt 5 ud af 5 "løbesko", var toiletforholdene. Det har vi forbedret i år, så der er 6 toiletter ekstra og dermed 10 i alt, + de toiletter der er ved omklædningen i Bramming Kultur- og Fritidscenter. Ellers fik både ruter og øvrige forhold topkarakter i vurderingen af løbet.

 

Årsagen til den stigende succes med løbet er der flere årsager til. For det første er det er oppe i tiden at løbe. Samtidig fodrer vi klubben med nye medlemmer fra vores begynderhold, der ligesom de forrige år afslutter deres 12-ugers program netop med løbet på søndag. Vi får masser af god omtale i pressen, hvilket selvfølgelig også gør folk nysgerrige. Vi prøver også at forbedre løbet år for år, i år med en bedre ordning for sponsorerne, der bl.a. kan få deres medarbejdere ud at løbe inkl. i sponsoratet. Kan vi skubbe lidt til sundshedspolitikken i de lokale virksomheder, gør vi også gerne det. Vi vil gerne have flere familier og firmahold med på sigt, så vi får en folkefest ud af det, slutter Tom.

 

Arrangørerne lover, at der er plads til ALLE. Så stå tidligt op på søndag, så du ikke kommer sidst i køen!

Thu, 01/19/2012 - 11:11

Folkedans Gymnastik Håndbold Motion-Cykel Motion-Løb Squash Svømning Volleyball
               
Bramming Idrætsforening