Løberne møder flere nye tiltag i Skjern Bank Løbet

Forbedringer: Arrangørerene håber at sætte ny deltagerrekord med cirka 1.000 deltagere. Flere små forbedringer skal skaffe de sidste 200 deltagere i forhold til de 802 deltagere sidste år:

Som udgangspunkt er Bramming IF Motion godt tilfreds med Skjern Bank Løbet. Men i år har de alligevel lavet nogle små forbedringer, som gerne skulle bringe deltagerantallet op på 900-1.000 deltagere. Sidste år var der 802.

-Sidste år var lyden ikke tilfredsstillende, men i år kommer der noget andet udstyr, så det bliver bedre, lover Per Bromerholm fra arrangørerne.

Så nu skulle det være muligt at høre speakerne i hele området.

Chip i startnummeret

Som noget nyt vil den chip, alle løbere normalt får udleveret, sidde i startnummeret, så man ikke længere skal bøvle med at sætte den i snørebåndet på skoen. Derudover vil alle løbere få en brutto-/nettotid.

-Det efterspørger mange løbere efterhånden, så det har vi gjort til en fast del af løbet, fortæller Per Bromerholm.

Et familieløb

Med måske op til 1.000 deltagere er Skjern Bank Løbet også ved at nå en passende størrelse, mener arrangørerne.

Det er en balancegang mellem at være et familieløb og et løb for de mere professionelle.

-Vi er et familie- og motionsløb. Efter løbet har vi fået sponsoreret cacaomælk, suppe og chips, og derudover er der frugt, vand, energibar, og hvad der hører sig til. Jeg tør godt sige, at løbet er kendt for at have en god forplejning, siger Per Bromerholm.

Forbedringerne kommer til at gælde alle tre løb, som Bramming IF Motion arrangerer i år – Skjern Bank Løbet, Ultra Maraton og Tøseløbet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fri, 03/16/2012 - 09:30

Folkedans Gymnastik Håndbold Motion-Cykel Motion-Løb Squash Svømning Volleyball
               
Bramming Idrætsforening