Løbsrekord igen i 2011?

Noget tyder på, at der år igen sættes løbsrekord til Skjern Bank Løbet. Der har i hvert fald aldrig været så mange forhåndstilmeldinger som i år. 627 tilmeldte var registreret her på sidens deltagerliste, da tilmeldingen lukkede torsdag midnat. Så løbsudvalget venter i spænding på udfaldet på søndag.

- "Vi har i Løbsudvalget arbejdet på højtryk og været helt nede i detaljerne for at forbedre løbet yderligere til år", udtaler Løbsorganisator Per Bromerholm fra Bramming IF Motion, der i samarbejde med Skjern Bank står bag løbet.  - "Der er kræset for småtingene som tidtagning, nye skilte, DAF-opmåling af 10 km og ½ maraton-ruterne mv. + at vi har involveret flere personer fra klubben end tidligere, så alle føler, de er en del af løbet".

Der er stor opbakning fra byens erhvervsliv, der ser løbet som et stort aktiv for byen. - " Vi kunne ikke gennemføre løbet uden de lokale sponsorer på løbet udover naturligvis Skjern Bank selv. Omkostningerne til tidtagning og teltleje mv. er simpelthen for store hertil. Men løbet er også gearet til, at vi kan modtage op til 1000 løbere, så de kan bare stille op", smiler Per Bromerholm.

Eftertilmelding på dagen starter allerede kl. 8.00 i år, så der er kompenseret for tidligere års pres på arrangørerne. Løbet starter kl. 10.30, så der skulle være mulighed for at nå det. - "Vejret lover godt, og det tyder på, at vinden løjer af, så vi håber på, at vi for femte år i træk kan gennemføre arrangementet i tørvejr", slutter Løbsorganisatoren.

Deltagernes tider kan ses her på siden under Resultater og diplomer http://results.events4u.dk/forside/skjernbank2011

Mon, 01/23/2012 - 11:11

Folkedans Gymnastik Håndbold Motion-Cykel Motion-Løb Squash Svømning Volleyball
               
Bramming Idrætsforening