Nedtakt Skjern Bank Løbet 2014

I dag kom så endelig dagen, som vi alle har glædet os til i et stykke tid, nemlig dagen, hvor Skjern Bank Løbet løb af stablen – Bramming IF´s første løb i 2014 med 801 deltagere, hvilket vi er rigtig glade for!  

Selvom de fleste nok vil mene, at der var lige lovlig meget modvind på de brammingensiske cykelstier og landeveje i dag, så er vi i løbsledelsen rigtig godt tilfredse med, at dagens løb blev akkompagneret af solens stråler hele vejen igennem! Det er nu engang sjovere at løbe i solskin end regnvejr…!

Vi havde lagt os i selen for at give jer deltagere et godt og velfungerende løb, hvilket vi selv mener lykkedes i vid udstrækning. I et løb med over 800 deltagere, vil der være enkelte ”skønhedsfejl”, og vi gør selvfølgelig alt for at begrænse disse til et absolut minimum. Men der kan være en enkelt chip, der ikke registreres pga. en teknisk fejl. Og der kan være en enkelt eller to, der løber forkert, på trods af at ruterne er mærket op med både levende poster og skilte. Det er sådanne ting, der kan opstå, når sport dyrkes ”live”.  

Det er en fornøjelse at se alle de glade ansigter, der kommer over målstregen, og hvor man kan se glæden ved den største sejr, nemlig sejren over sig selv, enten fordi en ny distance gennemføres for første gang eller fordi en ny personlig rekord er kommet i hus. Ligeledes er det en fornøjelse at se alle de gengangere, der er hvert eneste år. Det betyder meget for os, at vi arrangerer et løb, som folk ønsker at deltage i år efter år. Der er rigtig mange tilbud til folk, der gerne vil ud og dyrke idræt, og derfor er vi dybt taknemmelige, når folk vælge netop vores løb frem for et andet ”frilufts-arrangement”.

Vi evaluerer hele tiden vores løb for at gøre dem bedre og for at de fortsat skal være attraktive for jer der deltager. Skal vi f.eks. have løbende præmieoverrækkelse eller er der andet der kan/skal ændres? Vi vil rigtig gerne have, at I der deltager, kommer med ris eller ros til os, da det er den bedste måde, hvorpå vi kan udvikle og forbedre løbet. Det kan I gøre på kontakt@skjernbankloebet.dk

Link til billeder fra dagens løb, kan I finde under fanebladet ”Billeder”. Tak til Michael og ”Løb i Esbjerg” samt Motionsbilleder.dk.

Diplomer finder I ved at gå ind under fanebladet ”Resultater”. Her klikker man på linket fra Events4u, vælger den respektive klasse, man har deltaget i, og klikker herefter på sit navn. Så dukker der et link op til diplomet.  

Tak til Steffen Dyrup og ”X&Size” - www.xogsize.dk - som kiggede forbi med sit udstræknings og nedvarmningsudstyr.  

Vi håber, at alle deltagere havde en rigtig god dag, og vi håber på at se jer alle igen til næste år og til vores andre løbsarrengementer.

Ligeledes vil vi også gerne sige tak til alle de frivillige hjælpere, der giver en hånd med før, under og efter løbet, til alle vore sponsorer og frem for alt vores hovedsponsor Skjern Bank. Uden jer alle var det ikke noget løb!  

På vegne af løbsledelsen  

Løbsleder, Per Bromerholm  

Sun, 04/13/2014 - 20:02

Folkedans Gymnastik Håndbold Motion-Cykel Motion-Løb Squash Svømning Volleyball
               
Bramming Idrætsforening