Så er vi godt i gang!

Skjern Bank Løbet 2010 er næsten færdig planlagt og har allerede de første 100 løbere tilmeldt. Starten går som altid kl. 10.30 fra Nørregade/Strygejernet midt i Bramming.

Datoen i år er den 18. april, før alle lokale konfirmationer og andre store løb i miles omkreds. Så i år er der ingen undskyldinger hjemme i de små familier eller ude på de lokale arbejdsplader. Vi opfordrer så mange som muligt - skoler, institutioner, firmaer, familer samt personaleforeninger i div. større virksomheder til at bakke op om dette store lokale tiltag. Alle kan være med på enten 3, 5, 10 eller 21,1 km distancerne, for man kan altid gå de 3 km på den korteste rute, udtaler formand og løbskoordinator Tom Meyer Andreasen fra Bramming IF Motion.

Vi ser gerne et nyt "Vestkystløb" i Bramming. Et løb hvor alle med respekt for sig selv, sin motion, sin krop og vores by deltager og får en hyggelig dag ud af det. Vi har allerede flere ting på tegnebrættet til næste år omkring køb af madkurve til efterfølgende picnic mm. Vi udvikler løbet konstant og stopper slet ikke her, så længe Skjern Bank bakker det op, i den grad som de gør. Uden dem ingen løb, i den størrelse i hvert fald, tilføjer han.

Det er 4. år i træk løbet afholdes. Der har været mellem 500 og 700 løbere tilmeldt hvert år, men i år forventer løbsudvalget, at der kommer mellem 800 og 1000 løbere til start. Vi har været mere offensive end nogensinde, både vedr. markedsføring og sponsorater. Så vi må forvente det giver bonus i 2010, slutter formanden. Der er som altid masser af god forplejning under og efter løbet, samt medaljer og balloner til alle børnene. Som sidste år er der også massage til de tiltrængte, både før og efter løbet.

I løbsudvalget deltager udover nævnte: Karina Kohl, Inge Habekost, Henrik Schmidt, Per Bromerholm, Torben G. Nielsen, Steen Lassen og Brian Nielsen.

Fri, 01/20/2012 - 11:11

Folkedans Gymnastik Håndbold Motion-Cykel Motion-Løb Squash Svømning Volleyball
               
Bramming Idrætsforening