Skjern Bank Løbet 2013 nærmer sig med hastige skridt.....

Antallet af deltagere ved Skjern Bank Løbet, i Bramming, er steget støt siden starten i 2007. I fjor løb 914 med, og i år har arrangørerne, Bramming IF Motion, en forventning om, at deltagerantallet vil overstige 1000 løbere.

Søndag den 14. april vil Brammings gågade og Nørretorv summe af liv. Det er her, der er start og mål for Skjern Bank Løbet.

Startskuddet lød første gang i 2007, og det er således syvende gang, at arrangementet finder sted.

Og bortset fra et enkelt år, hvor datoen kolliderede med en stor konfirmationsdag, er antallet af deltagere steget støt.

Løberne kan vælge mellem 3, 5, 10 og 21,1 km. Og, som det er tilfældet mange andre steder, så er halvmaratondistancen også populær i Bramming.

Sidste år var det 30 pct. af deltagerne, som valgte at løbe den lange distance.

Det er en virkelig hurtig rute, der går ud over Gørding og hjem igen til Brammings centrum.

De sidste 2 år, er der blevet sat ny løbsrekord, der lyder på omkring 1 time og 10 min.

Og igen i år udlover løbets hovedsponsor, Skjern Bank, kr. 1.500, hvis der sættes ny løbsrekord på 21,1 km.

3 og 5 km.-ruterne løbes indenfor Brammings bygrænse, og egner sig således rigtig godt til børn.

10 km.- ruten kommer også ud i den flotte natur omkring Bramming.

10 km. og 21,1 km. er DAF-opmålte ruter ( opmålt af Dansk Atletik Forbund ).

Løbet i Bramming har altid været kendt for at gøre lidt ekstra ud af forplejningen, og i år er heller ingen undtagelse. Efter løbet er der frugt, Cocio, chips og suppe til de mange løbere.

Desuden får alle løbere, under 15 år, en medalje for at gennemføre.

Der er præmier til alle aldersgruppevindere. Og som noget nyt i år, har man lavet en ungdomsrække, fra 15-18 år, hvilket bl.a. gerne skulle tilgodese mange af de gode løbere, der findes på byens 2 populære efterskoler.

Bramming IF Motion er rigtig glade for den store støtte man får fra klubbens og løbets hovedsponsor, Skjern Bank. Ligesom også mange andre af de lokale handlende og forretningsdrivende støtter op om løbet – det værdsættes meget!

Desuden er der mange frivillige, der giver en hjælpende hånd til løbet, og uden dem var det umuligt at arrangere et motionsløb af denne størrelse.

Ud over Skjern Bank Løbet arrangerer klubben også de populære løb Storgaard Biler Tøseløbet og Skechers Ultra, der i år er tildelt DM, på 100 km.-distancen.

Mon, 03/11/2013 - 10:17

Folkedans Gymnastik Håndbold Motion-Cykel Motion-Løb Squash Svømning Volleyball
               
Bramming Idrætsforening