Skjern Bank Løbet 2015 succesfuldt afviklet!

Skjern Bank Løbet havde vejret med sig! Alle løbere kom hjem i tørvejr - dog havde halvmaraton-løberne en yderst kraftig modvind på vej hjem fra Gørding.

Et par stykker vrikkede rundt og fik en forstuvet ankel, men ellers undgik løbet de helt alvorlige skader, og hvis man dømmer ud fra stemningen i Nørregade, så hyggede både løbere og tilskuerne sig.

For de lækkersultne kunne Bodega Kontoret byde på grillpølser, og "Frøken Fryd" kunne tilbyde italiensk is, candyfloss og varm chokolade.

Der var tilmeldt 801 løbere på de 4 ruter! Især børn på 3 km.-ruten var i år godt repræsenteret. Den samme fremgang kunne ses på halvmaraton-ruten.

Stemningen blandt børnene på 3 km.-ruten var helt i top - ikke mindst p.g.a. de mange heliumballoner som Skjern Bank delte ud. Det så flot ud, da de blev sluppet fri ved start!

Løbsudvalget sender en kæmpe tak til alle de 105 hjælpere, som hjalp før, under og efter løbet! Det er fedt, at de er frivillige, og uden den store hjælp, havde det aldrig været muligt at afvikle et så stort arrangement. En stor tak skal også lyde til sponsorerne! Mange af byens og de omkringliggende erhvervsdrivende har trofast bakket op om løbet og naturligvis en ekstra tak til Skjern Bank i Bramming, som er løbets hovedsponsor.
Banken havde i år, i samarbejde med Bramming IF Motion, udlovet en præmie på kr. 1.500,00, hvis nogen kunne slå løbsrekorden for henholdsvis kvinder og mænd på halvmaraton-ruten. 

Efter løbet blev der blandt andet serveret frugt fra SuperBrugsen i Bramming og kildevand fra Bramming Plast-Industri.

Løbsudvalget er meget tilfreds med opbakningen fra deltagerne, men havde dog et spinkelt håb om at kunne runde 1.000 deltagere, men må konstatere, at løbet er presset af konfirmationer, cykelløb og andre motionsløb i Region Syd.

Dette var 9. gang løbet blev afviklet, hvilket jo betyder, at der i 2016 kan fejres 10 års jubilæum! Hvad det betyder for løberne, vil Løbsudvalget og Skjern Bank Bramming drøfte i den kommende tid, men skulle du sidde inde med gode idéer, så kan alle forslag sendes til bifmotion@hotmail.dk

Næste store arrangement i Bramming IF Motion er Skechers Ultra og DM 100 km, som afvikles den 24. maj 2015. Denne dag kan der løbes 5 x 20 km. holdstafet, maraton, 50 km. eller naturligvis 100 km. 
Løbsudvalget håber naturligvis, at mange vil støtte op om løbet eller kigge ned i målområdet, hvor løberne kommer igennem mange gange, da der løbes på en 10 km rundstrækning.  

Wed, 04/15/2015 - 13:39

Folkedans Gymnastik Håndbold Motion-Cykel Motion-Løb Squash Svømning Volleyball
               
Bramming Idrætsforening