Skjern Bank Løbet fejrer 10 års Jubilæum!

Skjern Bank Løbet fejrer 10 års Jubilæum og Bramming IF Motion håber, i den forbindelse, at jubilæet kan fejres med ny deltagerrekord.

Der komme flere og flere motionsløb, og dette har de sidste par år også lagt pres på motionsløb i hele regionen, men Løbsudvalget håber, at den store indsats i de skrevne og sociale medier bevirker, at mange vil bakke op om og deltage i dette års jubilæumsløb. Planlægningen af løbet har stået på længe, og kun ved hjælp af indsatsen fra de ca. 90 frivillige, er det muligt at afvikle så stort et løb.

"Vi får altid stor opbakning fra byens borgere i forbindelse med vores motionsløb, og håber på, at rigtig mange kommer og hepper på deltagerne denne gang", udtaler løbsleder Per Bromerholm.

Ruterne er de samme som tidligere, og er slåedes for både unge, ældre, løberen, stavgængeren og børnefamilier med eller uden barnevogn - kort sagt: Der er ruter for alle!

E man hurtig på halvmaraton, så har Skjern Bank og Bramming IF Motion igen i år sat kr. 1.500 på højkant til den mand og kvinde, der kan slå løbsrekorden.
Rekorden for kvinder er fra 2010 og hedder 1:27:11, og for mænd er det 1:09:23 og er fra 2012.

Nørregade vil, som tidligere, blive pyntet med flag og med lidt held vil solen skinne og temeraturen være hel perfekt til en dejlig løbetur! 

Ses på søndag! :-)

 

 

Thu, 04/07/2016 - 11:40

Folkedans Gymnastik Håndbold Motion-Cykel Motion-Løb Squash Svømning Volleyball
               
Bramming Idrætsforening