Skjern Bank Løbet satte igen rekord

Med 715 løbere satte løbet igen rekord. Og vejret var med arrangørerne.

Med Solskin fra en skyfri himmel tilsmilede vejrguderne igen i år Skjern Bank Løbet, hvilket sikkert nok har bidraget til at løbet igen satte deltagerrekord. Da onlinetilmeldingen lukke torsdag aften havde ca. 650 deltagere forhåndstilmeldt sig, og allerede søndag morgen kom de første eftertilmeldinger.

 

Bølgende menneskehav

Til de musikalske toner fra højtalerne bølgede menneskehavet under opvarmningen - der var unge, ældre og børnefamilier. Alle iklædt løbetøj - og et smil. Og naturligvis vil løbsledelsen genre have endnu flere deltagere, men det er ikke et mål i sig selv, oplyser koordinator Tom Meyer Andreasen, Bramming IF Motion. - 715 deltagere er helt OK, og vi går selvfølgelig efter 1000 deltagere på et tidspunkt, men vi måler ikke nødvendigvis vores succes på deltagerantallet, siger han og tilføjer:

 

Flot vejr

- Vores største håb er, at endnu flere virksomheder bakker op og laver løbet til en firmaudflugt - en slags mindre udgave af Vestkystløbet. Vi kan jo se, at vejret faktisk år efter år er ganske fint,så det skulle nok være muligt med lidt pinic, blot man klæder sig på efter forholdene. Løbsledelsen har de seneste måneder brugt mange timer på at tilrettelægge løbet.

- Når man skuer ud over folkemassen får  man tilfredstillelsen ved frivillige arbejde. Det er glæden ved at se de mange mennesker, der hygger sig, konstaterer løbskoordinatoren. Foruden Tom, var omkring 80 hjælpere i sving under løbet, og der er er 8 i selve løbsudvalget. De første mødte kl. 06.00 søndag morgen og pågyndte dagens opgaver. Teltet havde de sat op lørdag. En af dem var Inge Habekost, der også stod for opvarmningen.

 

Alle kender alle

- Vi kender jo alle sammen hinanden og er sammen om det her. Det er hyggeligt foirtæller hun. Først hen på eftermiddagen kunne de mange frivilllige så begynde at pille teltet ned. Men de gjorde det med en rigtig god fornemmelse. Endnu et Skjern Bank Løb i Bramming - med deltagerrekord - var veloverstået.

Skjern Bank Løbet af præmier til de hurtigste deltagere for Kr. 16.000 og lodtrækningspræmier for omkring Kr. 30.000.

Sat, 01/21/2012 - 11:11

Folkedans Gymnastik Håndbold Motion-Cykel Motion-Løb Squash Svømning Volleyball
               
Bramming Idrætsforening